Gümüşhaneli Bayanlar Birarada

Hasan Fehmi Ataç Konağı'nın bahçesinde Gülseren Aydoğan'ın organize ettiği çay partisinde buluşan Gümüşhaneli bayanlar, eski günleri yad etmek için bir araya geldiler

Gümüşhaneli Bayanlar Birarada

Hasan Fehmi Ataç Konağı'nın bahçesinde Gülseren Aydoğan'ın organize ettiği çay partisinde buluşan Gümüşhaneli bayanlar, eski günleri yad etmek için bir araya geldiler.

Eski komşu ve akrabalarıyla olan birlikteliklerini pekiştirmek için bir araya geldiklerini belirten Gülseren Aydoğan, Uzun yıllardır arkadaşlarımızla bir araya gelemiyorduk. Eski günler yad etmek için bir arada toplanmayı düşündüm.

 Tüm arkadaşlarımızı, akrabalarımızı tek tek arayarak, böyle bir organizasyonla buluşmayı amaçladık. Hasan Fehmi Ataç Konağı yetkilileri de bize kolaylık sağladılar. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler