Gümüşhane'de Kiosk Sistemi

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Cemalettin Atalay, Kiosk sistemi ile hastaların sıra numaralarını kolaylıkla alabileceklerini söyledi.Başhekim Opr. Dr. Atalay, Gümüşhane Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine koydukları Kioks cihazı ile hastane

Gümüşhane'de Kiosk Sistemi

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Cemalettin Atalay, Kiosk sistemi ile hastaların sıra numaralarını kolaylıkla alabileceklerini söyledi.

Başhekim Opr. Dr. Atalay, Gümüşhane Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine koydukları Kioks cihazı ile hastaneye başvuran hastaların istedikleri poliklinik için sıra numarası alabileceklerini ifade etti.

Opr. Dr. Atalay, “Gümüşhane'de bir ilke daha imza atarak, Kiosk sistemini hastanemize kurduk. Bu sistem sayesinde hastanemize başvuran hastalarımız, kayıt işlemlerini kolaylıkla yapabilecek. KİOSK cihazımızın başına geçici olarak, görevli bir arkadaşımızı yerleştirdik.

Gelen hastalarımızın daha kolay sıra numaraları almalarını sağlıyor. Cihazımız dokunmatik olarak çalışmaktadır. Hastamız kendi T.C. Kimlik girdiği taktirde istediği polikliniğe sıra numarasını alarak bakılabiliyor. Sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlarımız Hasta Kabul açılmadan önce de bu sistem sayesinde sıra numaralarını alabilecekler” dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Cemalettin Atalay, ilerleyen günlerde birkaç tane daha Kiosk cihazı alarak hastanenin çeşitli yerlerine yerleştireceklerini söylerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel