Gümüşhane'de Kazanın Ardından

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 4'ünün cenazesi toprağa verildi.Gümüşhane-Trabzon Karayolunun 15. kilometresi İkisu-Şiran yol ayrımında bir yolcu minibüsü ile bir kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada haya

Gümüşhane'de Kazanın Ardından

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 4'ünün cenazesi toprağa verildi.

Gümüşhane-Trabzon Karayolunun 15. kilometresi İkisu-Şiran yol ayrımında bir yolcu minibüsü ile bir kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden minibüs sürücüsü Nizamettin Bayrak, Menşure, İskender ve Cevdet Çelik, doğum yerleri olan Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Bahçelik köyünde toprağa verildi.

Cenaze törenine Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Torul Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım, İl Müftüsü M. Cüneyt Kavşut, Torul Müftüsü Mustafa Nurgün, Gümüşhane Emniyet Müdürü Ali Tom, kazada ölenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aynı kazada hayatını kaybeden Cengiz Kılıç, Şöhret Çelik, Zihniye Gürbüz ve Salim Kaya'nın ise, yarın kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel