Gümüşhane'de kaza: 3 ölü

Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde rehabilitasyon merkezine ait minibüs 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Gümüşhane'de özel bir rehabilitasyon merkezine ait 27 yaşındaki Bayram Köprülü yönetimindeki 29 AF 328 plakalı minib

Gümüşhane'de kaza: 3 ölü
Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde rehabilitasyon merkezine ait minibüs 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Gümüşhane'de özel bir rehabilitasyon merkezine ait 27 yaşındaki Bayram Köprülü yönetimindeki 29 AF 328 plakalı minibüs, Torul İlçesi Kirazlık köyü Armutlu Mahallesi'nden öğrencileri aldıktan sonra geri dönerken, belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Saat 08.20'de meydana gelen kazada 50 yaşındaki Ahmet Erdoğan ve 45 yaşındaki Hatun Mutlu olay yerinde, sürücü Bayram Köprülü ise Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde hayatını yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan rehabilitasyon merkezi öğrencilerinden 16 yaşındaki Tayfun Mutlu ile 25 yaşındaki Pınar Erdoğan ise Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tayfun Mutlu'nun kazada can veren Hatun Mutlu'nun oğlu, Pınar Erdoğan'ın ise yaşamını yitiren Ahmet Erdoğan'ın kızı olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel