Gümüşhane'de Kaza 13 Yaralı

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 4'ü ağır 13 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye'den Trabzon'a gitmekte olan Muhammet Akgül (34) idaresindeki 61 S 0174 plakalı yolcu otobüsü, sabah 08.15 sırala

Gümüşhane'de Kaza 13 Yaralı

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 4'ü ağır 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye'den Trabzon'a gitmekte olan Muhammet Akgül (34) idaresindeki 61 S 0174 plakalı yolcu otobüsü, sabah 08.15 sıralarında Erzincan-Gümüşhane karayolu Kelkit ilçesi Deredolu beldesi yakınlarında virajı alamayarak yan yattı. Kazada yolculardan Meltem Balta (21), Tuğçe Kaya (19), Sait Kaya (43) ve Mustafa Tuncer (57) ağır, İlknur Uzunhasanoğlu (43), Mehmet Çilbudak (29), Nurdane Durdu (17), İbrahim Durdu (40), Mehmet Bahadır (20), Asena Özdemir (30), Ömer Faruk Kurt (21), Suriye

Asma (28) ve Emine Eser (20) ise hafif şekilde yaralandı. Kelkit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Meltem Balta, Tuğçe Kaya, Sait Kaya ve Mustafa Tuncer, Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sait Kaya ve Mustafa Tuncer Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Meltem Balta ile Tuğçe Kaya daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer yaralıların Kelkit Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü, bazılarının ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler