Gümüşhane Feshane’de buluştu

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri’nde hemşehrileriyle hasret giderdi.Feshane’de düzenlenen etkinliğe Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Gümüşh

Gümüşhane Feshane’de buluştu

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri’nde hemşehrileriyle hasret giderdi.

Feshane’de düzenlenen etkinliğe Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce ve Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Yahya Doğan, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran’ın yanı sıra Gümüşhaneli işadamları da katıldı. Kendisine ikram edilen ballı cevizli pestillerin lezzetine hayran kaldığını söyleyen Doğan, “Gümüşhaneli olmama rağmen birçok bilmediğim şeyle karşılaştım. Mesela burada pestilden yapılma bazı tatlılar gösterdiler. Gümüşhane’de bunları iyi tanıtamamışlar. Buradan iki türlü keyif aldım. Birincisi duygusal. Gümüşhanelilerle, bütün hemşehrilerimle ve başkanlarla beraberiz. Diğeri de memleketimin havası var, kokusu var. O yüzden duygusal bir havaya büründüm” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel