Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon halkına teşekkür

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Trabzon halkına teşekkür etti.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon sevdalısı olduğunu vurgulayan Başkan Gümrük

Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon halkına teşekkür

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Trabzon halkına teşekkür etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon sevdalısı olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Sayın Başbakanımız iki gün boyunca Trabzonumuz'da kalarak bu şehre ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiştir. Her zaman Başbakanı'na destek veren ve sahip çıkan vefakar Trabzon halkı bir kez Başbakanı'na sahip çıkmıştır. Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Başbakanımız şehrimizden mutlu olarak ayrılmıştır” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iki gün boyunca şehirde toplu açılış, temel atma ve çeşitli toplantılara katılarak Trabzon ile yakından ilgilendiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Şehrimize, bölgemize ve ülkemize çok büyük hizmetler veren Sayın Başbakanımıza verdiği büyük hizmetlerden dolayı Trabzon halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Aralarından belediyemiz hizmetlerinin de bulunduğu 84 tesisi Atatürk Alanı’nda düzenlenen törenle hizmete açan ve ardından Trabzon’un vizyon projelerinden biri olan Akyazı Spor Kompleksi’nin temelini atan, Vakfıkebir’de ve Araklı’da düzenlenen toplu açılış törenleri ile Trabzonlular'la buluşan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir Trabzon sevdalısı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Sayın Başbakanımızla birlikte şehrimize gelen bakanlarımıza, milletvekillerimize, bürokratlarımıza ve işadamlarımıza Trabzon halkı adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Kadirşinas Trabzonlu hemşerilerimin bundan sonra da Sayın Başbakanımızın arkasında olmaya devam edeceklerine olan inancımı ifade ediyorum” ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel