Gümrükçüoğlu'ndan belediye personeline iftar

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından bütün personele gönderilen davette Trabzon Belediyesi’nin bir aile olduğu ve bu ailenin birlikte bir iftar açmasının önemine vurgu yaptı. Yenimahalle’deki fuar alanında gerçekleştirilecek ol

Gümrükçüoğlu'ndan belediye personeline iftar

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından bütün personele gönderilen davette Trabzon Belediyesi’nin bir aile olduğu ve bu ailenin birlikte bir iftar açmasının önemine vurgu yaptı. Yenimahalle’deki fuar alanında gerçekleştirilecek olan iftar yemeği için Trabzon Belediyesi tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu personelin cep telefonlarına gönderdiği sesli mesajda şu ifadelere yer veriliyor “Trabzon’a hizmet yolunda zaman mefhumunu düşünmeden, belediyede bir aile ortamında çalışarak kentimizi geleceğe taşıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayında sizlerle bir akşam da olsa birlikte iftar yapmak istiyorum. Bunun için 15 Temmuz Pazartesi günü Yenimahalle İpekyolu Fuar Alanı’ndaki iftar soframızda sizlerle birlikte olmayı ümit ediyor saygılar sunuyorum.”


Öte yandan, yarın verilecek iftar yemeğine 2 bin belediye çalışanı katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel