Gümrükçüoğlu neler söyledi

Kadınlar Halinde yaşanılan felakette bir kişinin hayatını kaybetmesi ile olay yerine gelerek incelemede bulunan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, zarar gören iş yerlerinin zararının valilikle yapılacak koordineli çalışma sonucunda karşıla

Gümrükçüoğlu neler söyledi

Kadınlar Halinde yaşanılan felakette bir kişinin hayatını kaybetmesi ile olay yerine gelerek incelemede bulunan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, zarar gören iş yerlerinin zararının valilikle yapılacak koordineli çalışma sonucunda karşılanabileceğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, Dereboyu Sokak'tan geçen dere yatağındaki suların duvarları patlatması sonucu burada bulunan iş yerlerini sular altında bıraktığını belirterek, belediye olarak gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü bildirdi. Gümrükçüoğlu, "Dereboyu Sokak'tan geçen dere yatağının patlaması sonucu Piyasa Meydanı ve çevresinde bulanan iş yerleri sular altında kaldı. Mahsur kalanlar belediyemizin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı.Ancak bir kişi hayatını kaybetti. Gerek valilik, gerekse DSİ'nin çalışmalarıyla burayı kısa zamanda açacağız. Şu ana kadar çok ciddi bir durum yok. Zarar göreniş yerleriyle ilgili valilikle yapacağımız koordineli çalışma sonucu bu zararlarını karşılayabiliriz" dedi.

Öte yandan, bir iş yerinde elektrik akımına kapılan Uğur Ustaoğlu (18) ağır yaralandı. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ustaoğlu'nun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel