Gümrükçüoğlu ilk iftarını çadırda açtı

Trabzon Belediyesi'nin şehir genelinde açtığı üç iftar çadırından biri olan Fatih Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan Yavuz Sultan Selim Camii'nin avlusundaki iftar çadırına giden Başkan Gümrükçüoğlu burada evinden uzakta bulunan vatandaşlarla birlikte i

Gümrükçüoğlu ilk iftarını çadırda açtı

Trabzon Belediyesi'nin şehir genelinde açtığı üç iftar çadırından biri olan Fatih Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan Yavuz Sultan Selim Camii'nin avlusundaki iftar çadırına giden Başkan Gümrükçüoğlu burada evinden uzakta bulunan vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar için çadıra gelen vatandaşları tek tek dolaşarak Ramazanlarını tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, bolluk, bereket ve huzurun ayı olan Ramazanı tüm vatandaşlarla birlikte en iyi şekilde yaşamanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.


Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan ayının barış, kardeşlik, huzur ve paylaşım ayı olduğunu belirterek, "Biz de Trabzon Belediyesi olarak bu mübarek ayın gereklerini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftarını açamayan vatandaşlarımız için kurduğumuz çadırlarda her akşam bin 500 insanımız orucunu açıyor. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Biz iftar çadırlarımızı kurarken hayırsever işadamlarımızdan destek alıyoruz. Kendilerine Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.


Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl Tıp Fakültesi'nin yanında, Yavuz Sultan Selim Camisi'nin avlusunda ve eski belediye binasının arkasında kurulan iftar çadırlarından her akşam bin 500 kişi iftarını açıyor.

 

20130710aw000033_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler