Gümrükçüoğlu Erdoğdu yolunda

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım ve kamulaştırma çalışmaları devam eden Erdoğdu yolunda incelemelerde bulundu.Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, tamamlandığında  Trabzon trafiğinde büyük bir rahatlamayı sağlayacak yolun norma

Gümrükçüoğlu Erdoğdu yolunda

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım ve kamulaştırma çalışmaları devam eden Erdoğdu yolunda incelemelerde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, tamamlandığında  Trabzon trafiğinde büyük bir rahatlamayı sağlayacak yolun normal programda 2014 yılında tamamlanmasının planlandığını belirterek, "İnşallah Erdoğdu yolunu ihtiyatlı olarak verdiğimiz 2014 yılından daha önce bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Erdoğdu yolunda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Gümrükçüoğlu,  Trabzon'un her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Erdoğdu yolunda imar planlamaları, 18. madde uygulamaları ve istimlak çalışmaları devam ediyor. Yolun yapımında bizlere verdikleri desteklerden dolayı Karayollarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Yüklenici firma kamulaştırmalar tamamlandıkça yıkım ve yapım işlemleri devam ettiriyor. Şimdiye kadar yol güzergâhında bulunan 90 binadan 52 binanın kamulaştırılması gerçekleştirilirken hak sahiplerine 23 milyon lira ödeme yapıldı. Çift gidiş geliş olarak planladığımız Erdoğdu yolu tamamlandığında kentimizin en büyük mahallelerinden biri olan Erdoğdu'nun trafiğinde büyük bir rahatlama meydana gelecek. Erdoğdu yolu yoğun olarak kullanılan bir yol olduğundan yıkım işlemleri sırasında yolu bazen trafiğe kapatmak zorunda kalıyoruz. İnşallah bu yolu ihtiyatlı olarak verdiğimiz 2014 tarihinden daha önce bitirmeye gayret göstereceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel