Gümrükçüoğlu Batuma gitti
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uluslar arası Karadeniz Kulübünün yönetim kurulu toplantısı ve 20. Asamblesine katılmak için Batum'a gitti. Trabzon'un da üyesi bulunduğu ve 10 ülkeden 26 kentin üye olduğu Uluslararası Karadeniz Kulü
Yayınlanma:
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uluslar arası Karadeniz Kulübünün yönetim kurulu toplantısı ve 20. Asamblesine katılmak için Batum'a gitti.
Trabzon'un da üyesi bulunduğu ve 10 ülkeden 26 kentin üye olduğu Uluslararası Karadeniz Kulübünün Batum'daki toplantısı iki gün serecek ve burada kulübün geleceğiyle ilgi önemli kararların alınması bekleniyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.