Göktaş'ın adayı mı?

Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Trabzon Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu'nun kendisinin adayı olduğu söylentilerine cevap verdi. Bakan Özak'ın Başbakan Erdoğan'a Gümrükçüoğlu'nun ismini önerdiğini ifade etti. İşte Göktaş'ın açıklamaları; "Trabzo

Göktaş'ın adayı mı?

Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Trabzon Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu'nun kendisinin adayı olduğu söylentilerine cevap verdi. Bakan Özak'ın Başbakan Erdoğan'a Gümrükçüoğlu'nun ismini önerdiğini ifade etti.

İşte Göktaş'ın açıklamaları; 

"Trabzon'umuzda çok klas bir arkadaşımızı koyduk. Trabzon için bir şanstır. Türkiye'deki sağlık politikalarını belirleyen bir arkadaşımız. İnşallah hizmetiyle çalışmasıyla iyi ki bunu seçtik diyecek. 

Benim eski arkadaşım ama bütün milletvekilleri istisnasız destekledi. Bütün arkadaşlarımız, il başkanlarımız, milletvekillerimiz, bakanımız destek verdi. Önce bakanımız destek verdi. Bakanımız bu ismi Başbakan'a önerdi. Bir kelime dahil olumsuz konuşmadı. Adayımızın arkasındayız. İlk defa Trabzon'da merkez ilçesiyle iliyle, arzuladığı bir adayı çıkardı. Şimdi bizim için büyük bir şanstır. Siyasette böyle iddialı konuşmam ama Trabzon'u alacağız" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel