Giresun'da Terfi Töreni

İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan terfi ve araç teslim törenine, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın ve emniyet personeli katıldı.Törende konuşan Emniyet Müdürü Akın, Giresun halkının huzur ile güvenini sağlamak ve hizmette sür

Giresun'da Terfi Töreni

İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan terfi ve araç teslim törenine, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın ve emniyet personeli katıldı.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Akın, Giresun halkının huzur ile güvenini sağlamak ve hizmette sürati artırmak amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü ile Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından müdürlük bünyesine 8 adet araç tahsis edildiğini söyledi. Akın, yeni araçlarla Emniyet Müdürlüğü araç parkının daha da güçlendiğini ifade etti.

Törende daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve çeşitli rütbelere terfi eden 16 personele Vali Taşkesen tarafından rütbe takıldı. Vali Taşkesen ayrıca yeni alınan araçların anahtarlarını da görevlilere teslim etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel