Giresun'da silah operasyonu

Giresun'un Eynesil ilçesinde düzenlenen operasyonda, 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet Mavzer piyade tüfeği, 1 adet tabanca ile 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, il

Giresun'da silah operasyonu

Giresun'un Eynesil ilçesinde düzenlenen operasyonda, 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet Mavzer piyade tüfeği, 1 adet tabanca ile 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ilçenin Dereköy köyünde S,K, E.K, M.K. ve M.K'ya ait ev ve eklentilerinde yaptıkları aramada 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet Mavzer piyade tüfeği, 1 adet tabanca ile 1 adet av tüfeği ile bunlara ait çok sayıda mermi, şarjör ve fişek ele geçirdi.

Gözaltına alınan zanlılardan S.K, E.K ve M.K, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Operasyon sırasında evde bulunmayan ve İstanbul'da olduğu öğrenilen diğer zanlı M.K'nın yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler