Giresun'da Flaş Gelişme

İHA'nın haberine göre, Giresun'da son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından bölgede arama ve tarama çalışmalarını sürdüren emniyet güçlerinin merkeze bağlı Çaykara Mahallesi kırsalında teröristlerle sıcak temas sağladığı belirtildi. Edinilen bilgiye

Giresun'da Flaş Gelişme

İHA'nın haberine göre, Giresun'da son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından bölgede arama ve tarama çalışmalarını sürdüren emniyet güçlerinin merkeze bağlı Çaykara Mahallesi kırsalında teröristlerle sıcak temas sağladığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Özel Harekat ekipleri ile terör örgütü mensupları arasında sıcak temas sağlandığı yönünde haberler alınırken, yetkililer bölgede arama ve tarama çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.  Öte yandan Giresun merkeze bağlı Çaykara mahallesindeki bazı vatandaşlar ise silah seslerine şahit olduklarını belirtirlerken, bazı evlerden yiyecek maddelerinin çalındığını da ileri sürdüler.

 

Vatandaşların yabancı oldukları her hallerinden belli olan bazı kişilerin mahallede dolaştıkları ve mahalle bakkalından alışveriş yaptıkları iddiası üzerine harekete geçen güvenlik kuvvetlerinin mahallenin kırsal alanlarında arama ve tarama çalışmalarını sürdürdüğü yetkililerce doğrulandı.

 

Önceki haberimiz:

 

PKK'LILARLA SICAK TEMAS SAĞLANDI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler