Giresun'da evler boşaltıldı

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet Küçük, beldede bulunan 15 evin heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltıldığını söyledi.Küçük, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede etkili olan aşırı yağışın toprağı tetiklemesi son

Giresun'da evler boşaltıldı

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet Küçük, beldede bulunan 15 evin heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltıldığını söyledi.

Küçük, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede etkili olan aşırı yağışın toprağı tetiklemesi sonucu Düzmahalle mahallesinde önceki gün heyelan meydana geldiğini belirtti. Heyelanda 2 evin toprak altında kalarak yıkıldığını vurgulayan Küçük, "Heyelan nedeniyle 15 ev yıkılma tehlikesi altında. Bu nedenle belediye olarak ilgili kamu kurumlarıyla irtibata geçerek, bu evlerin boşaltılmasını sağladık" dedi.

Bölgede heyelanın sürdüğünü vurgulayan Küçük, "Belediye olarak biz imkânlarımız ölçüsünde tedbirlerimizi aldık. Ancak heyelan bölgede halen sürüyor. Bu da daha ciddi tedbirlerin alınması anlamına geliyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler