Giresun'da dehşet: 6 yaralı

GİRESUN'un Alucra İlçesi'nde, cuma namazı kılan eniştesi İbrahim Okuş'a ateş açan Hacı Mehmet Uluba, 6 kişiyi yaraladı. Uluba jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay, Alucra'ya bağlı Tohumluk Köyü'nde cuma namazı sırasında meydana geldi. Caminin üst ka

Giresun'da dehşet: 6 yaralı
GİRESUN'un Alucra İlçesi'nde, cuma namazı kılan eniştesi İbrahim Okuş'a ateş açan Hacı Mehmet Uluba, 6 kişiyi yaraladı. Uluba jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, Alucra'ya bağlı Tohumluk Köyü'nde cuma namazı sırasında meydana geldi. Caminin üst katına çıkan 80 yaşındaki Hacı Mehmet Uluba, namaz sırasında belinden çıkartığı ruhsatsız tabancayla alt katta namaz kılan eniştesi İbrahim Okuş'a doğru kurşun yağdırmaya başladı. İbrahim Okuş ile yanında namaz kılan Bayram Okuş, Sinan Okuş, Sait Koç, Rüştü Sınır ve Cumali Özdemir, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Mermisi bittiği için şarjör değiştirmek isteyen Hacı Mehmet Uluba, cemaat tarafından engellendi. Camide tam bir can pazarı yaşandı.

Rüştü Sınır ve Cumali Özdemir Alucra Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sait Koç, İbrahim, Sinan ve Bayram Okuş ise buradaki ilk tedavilerinin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sait Koç'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hacı Mehmet Uluba ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bu arada yalnız yaşadığı öğrenilen Hacı Mehmet Uluba'nın yaklaşık 20 yıl önce de bir eniştesini öldürdüğü ve 10 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel