Giresun'da cemaate saldırı

Giresun'un Alucra ilçesinde cuma namazı sırasında cemaate ateş ederek 6 kişi yaralayan kişi, mahkemece tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Tohumluk köyü camisinde, dün cuma namazı sırasında caminin asma katında bulunan ve henüz belirlenemeyen nedenle birinci

Giresun'da cemaate saldırı
Giresun'un Alucra ilçesinde cuma namazı sırasında cemaate ateş ederek 6 kişi yaralayan kişi, mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Tohumluk köyü camisinde, dün cuma namazı sırasında caminin asma katında bulunan ve henüz belirlenemeyen nedenle birinci katta namaz kılan cemaatin arasında bulunan eniştesi İbrahim Okuş'a ruhsatsız tabancasıyla ateş ettiği iddia edilen ve eniştesi ile birlikte 6 kişiyi yaralayan Hacı Mehmet U. (78), Alucra İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Hacı Mehmet U, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Şebinkarahisar Cezaevine gönderildi.

45 YIL ÖNCE DİĞER ENİŞTESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan Hacı Mehmet U.'nun 45 yıl önce diğer eniştesini tabancayla vurarak öldürdüğü ve 10 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi.

Bu arada silahlı saldırı sonucu yaralanarak Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde kaldırılan İbrahim Okuş'un, daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

Alucra'nın Tohumluk köyü camisinde, cuma namazı sırasında caminin asma katındaki Hacı Mehmet U, henüz belirlenemeyen nedenle birinci katta namaz kılan cemaatin üzerine tabancasıyla ateş etmiş, olayda yaralanan Bayram Okuş, Cumali Özdemir ve Rüştü Sınır, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi, Sinan ve İbrahim Okuş ile Sait Koç ise Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler