Giresun'da bar kavgası: 1 ÖLÜ!

Giresun'da 52 yaşındaki Ahmet Yılmaz, barda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve dışarıda da süren kavgada, Murat U.'nun yumruk darbeleri sonucu merdivenlerden düşerek can verdi.Arifbey Caddesi'ndeki bir binanın dördüncü katında bulunan Baran Bar'da

Giresun'da bar kavgası: 1 ÖLÜ!

Giresun'da 52 yaşındaki Ahmet Yılmaz, barda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve dışarıda da süren kavgada, Murat U.'nun yumruk darbeleri sonucu merdivenlerden düşerek can verdi.

Arifbey Caddesi'ndeki bir binanın dördüncü katında bulunan Baran Bar'da ayrı ayrı masalarda eğlenen 45 yaşındaki Murat U. ile Ahmet Yılmaz arasında dün saat 23.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Daha sonra bar çıkışındaki merdivende devam eden ve giderek büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Murat U.'nun yumruk darbeleri ile sendeleyen Yılmaz, kafasını tutarak merdivenlerden indi. Merdivenlerden inerken düşerek başını çarptığı sanılan Ahmet Yılmaz, binanın alt kat çıkışında yine Murat U.'nun yumruklu saldırısı sonucu yere yığıldı.

Ağır yaralanan Yılmaz, çağrılan ambulansla götürüldüğü Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın ardından kaçan Murat U. sabah saatlerinde yakalandı ve sorgusunun ardından  adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel