| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 07 Ağustos 2017 08:45

Giresun yolunda çalışma

Karayollarından yol çalışmaları için uyarı yapıldı.

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Piraziz-Giresun yolunun 10. kilometresinde bulunan Bulancak şehir geçişinde yapılan yaya üst geçidi montaj ve demontaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor. 

TEM Otoyolu'nun Ümraniye-Hekimbaşı Yavuz Sultan Selim Üst Geçit (U54) mevkisinde ana drenaj sistemindeki çalışma nedeniyle İstanbul-Ankara istikametinde bir şerit ulaşıma kapatıldığından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kayseri-Niğde yolunun 43-50. kilometrelerinde BSK ve yol yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor. 



 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!