Giresun Ak parti'de şok üstüne şok!

AK Parti Giresun İl Teşkilatı’nın istifasının ardından Merkez İlçe Teşkilatı da istifa etti.AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk'ün yönetimiyle birlikte istifasının ardından Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ve yönetiminin de istifası istendi. AK Parti Teşk

Giresun Ak parti'de şok üstüne şok!

AK Parti Giresun İl Teşkilatı’nın istifasının ardından Merkez İlçe Teşkilatı da istifa etti.

AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk'ün yönetimiyle birlikte istifasının ardından Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ve yönetiminin de istifası istendi. AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ile Giresun Koordinatörü AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak Giresun'a gelerek teşkilatlarla görüşmesinin ardından istifa kararı alındı. Kadın Kolları Başkanı Hatice Kocaoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Tekin’in de istifalarının alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler