Gençler Hünerlerini Sergiledi

Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünden mezun olan öğrencilerin kendi emek ve çabaları ile hazırladıkları Tezhip ve Minyatür Sergisi 6-10 Ağustos tarihleri arasında Trabzon Mimarlar Odası'nda sanatseverlerle buluşacak. İlk olarak

Gençler Hünerlerini Sergiledi

Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünden mezun olan öğrencilerin kendi emek ve çabaları ile hazırladıkları Tezhip ve Minyatür Sergisi 6-10 Ağustos tarihleri arasında Trabzon Mimarlar Odası'nda sanatseverlerle buluşacak. İlk olarak Erzurum ve Sakarya'da açılan bu sergi Trabzon'dan sonra ise Gümüşhanelilerin beğenisine sunulacak. Sergide Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türkiye Sanatları Bölüm Başkanı Celalettin Karadaş ve dört öğrencisinin hazırladıkları 30 eser yer alıyor.

Bu sergiyi Trabzon'da açmak için özellikle istekli olduklarını belirten Sergi Müzebehilerinden Melek Esentürk şunları belirtti: “Tezhip ve minyatür ağırlıklı 30 eser hazırladık. Eserlerimizi sergileyeceğimiz yerler arasında Trabzon'u özellikle tercih ettik çünkü Trabzon'da bu tür sergilere halk ilgisiz. Açıkçası biz bu gün büyük hayallerle açtığımız sergiye ilginin azlığını görünce çok üzüldük. Herkesi Mimarlar Odası'na sergimizi gezmeye davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel