| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 25 Haziran 2012 08:22

Genç futbolcu Trabzon'da evlendi

  Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreninde hayatını Nida Aladağı ile birleştiren Numan Çürüksu'nun mutluluğu gözlerinden okunurken, nikah törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.Futbola Trabzon amatör takımlardan Erdoğd

 

 

Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreninde hayatını Nida Aladağı ile birleştiren Numan Çürüksu'nun mutluluğu gözlerinden okunurken, nikah törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Futbola Trabzon amatör takımlardan Erdoğduspor'da başlayan başarılı defans oyuncusu Çürüksu, bir çok takımda futbol oynadıktan sonra 2010 yılının Ocak ayında Orduspor'a tranfser olmuştu. 2011/2012 futbol sezonunda yaşadığı sakatlıklar yüzünden 9 maçta resmi maçta forma giyen 27 yaşındaki Çürüksu'nun balayını Kıbrıs'ta geçireceği öğrenildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!