Gazeteciler Karadeniz'de buluşuyor!

Türkiye’deki 65 il gazeteciler cemiyeti başkanı, 5 federasyon başkanı ve basın mensupları hafta sonu Ordu’da buluşuyor.Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği tarafından ‘Türk Basını Ordu’da Buluşuyor’ sloganıyla 65 cemiyet başkanı, 5 federasyon başkanı ve bası

Gazeteciler Karadeniz'de buluşuyor!

Türkiye’deki 65 il gazeteciler cemiyeti başkanı, 5 federasyon başkanı ve basın mensupları hafta sonu Ordu’da buluşuyor.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği tarafından ‘Türk Basını Ordu’da Buluşuyor’ sloganıyla 65 cemiyet başkanı, 5 federasyon başkanı ve basın mensupları cuma-cumartesi ve pazar günü Ordu’da bir araya geliyor.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, düzenlediği basın toplantısı ile program hakkında açıklamalar da bulunurken, Karadeniz Bölgesi’nin ilk defa bu kadar kapsamlı bir buluşma gerçekleştiğini söyledi. Başkan Erişen, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen ‘Basın Ödülleri’ yarışmasında dereceye giren basın mensuplarına da ödüllerinin bu hafta sonu bu program çerçevesinde verileceğini ifade ederken, “19 Eylül tarihinde düzenlediğimiz basın toplantısı ile Ordu’da bir dizi programa ev sahipliği yapacağımızı açıklamıştık. Tarih yaklaştı. Bu hafta sonu cuma-cumartesi ve pazar günü Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti olarak 65 il cemiyet başkanını ve 5 federasyon başkanını ve basın ilan kurumundan gelecek değerli yöneticileri Ordu’da ağırlayacağız. Etkinlikle cuma günü başlayacak. Geziler, toplantılar olacak. Bizim için en önemli gün cumartesi günüdür. Cumartesi günü sabah Karadeniz Gazeteciler Federasyonu seçimli kongresi başlayacaktır. Kongrenin ardından toplantılar devam edecek ve akşam saat 18.00’da düzenlemiş olduğumuz ‘Yılın Gazetecileri’ ödül töreni yapılacaktır. Pazar günüde etkinlikle devam edecektir. Bu bütün etkinliklere ‘Türk basını Ordu’da Buluşuyor’ sloganı belirledik. Karadeniz’de ilk defa bu kadar kapsamlı bir basın buluşması gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel