Futbol Takımı için yaş çay toplayacaklar

Futbol takımları için yaş çay üreticisinden yaş çay bağışı isteyecek.Rize ikinci amatör liginin yeni ekiplerinden Tunca Belediyespor Kulübünün Başkanı ve Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, yeni sezonda hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselmek

Futbol Takımı için yaş çay toplayacaklar

Futbol takımları için yaş çay üreticisinden yaş çay bağışı isteyecek.
Rize ikinci amatör liginin yeni ekiplerinden Tunca Belediyespor Kulübünün Başkanı ve Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, yeni sezonda hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselmek olduğunu belirterek, kulübe maddi gelir sağlamak için Tunca Beldesi halkından yaş çay bağışı isteyeceklerini açıkladı.

Tarihlerinde ilk kez Rize birinci amatör kümeye yükseldiklerini anımsatan Topal, “Bu yıl çok daha zorlu bir lig de mücadele edeceğimizin bilincindeyiz. Geçtiğimiz sezon Ardeşengücü SK’nın teknik patronluğunu yapan tecrübeli çalıştırıcı Bahadır Basa ile masaya oturduk ve gelecek sezon için anlaşmaya vardık. Yeni hedefimiz BAL ligine yükselmek. Bu hedefe ulaşmak çok zor olacağı için maddi güce ihtiyacımız var. Bunun için de sezon öncesi bazı organizasyonlar yapacağız.

Bu organizasyonların başında Beldemizde ve Beldemize bağlı 3 köy de yer alan 52 yaş çay satış ambarına yaş çay satan müstahsillerimizin ayağına giderek takımımıza yaş çay bağışı yapmalarını talep edeceğiz. Daha sonra İstabul’da ki işadamlarımızla bir araya gelerek kulübümüz için destek isteyeceğiz. Ayrıca, takımımızın arması ve renklerini içeren bayrak, atkı gibi çeşitli taraftar ürünlerinin satışıyla da kulübümüze gelir elde etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca Tunca Belediyesi olarak da imkanlarımız ölçüsünde kulübe maddi ve manevi katkı sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler