Fuhuş Operayonu 17 Tutuklama

Trabzon ve Afyonkarahisar'da polisin önceki gün insan kaçakçılarına yönelik düzenlediği 'Değirmen' operasyonunda gözaltına alınan 3'ü kadın 17 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Eş zamanlı olarak 14 işyerine yapılan baskınlarda insan ticareti yapmak v

Fuhuş Operayonu 17 Tutuklama

Trabzon ve Afyonkarahisar'da polisin önceki gün insan kaçakçılarına yönelik düzenlediği 'Değirmen' operasyonunda gözaltına alınan 3'ü kadın 17 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eş zamanlı olarak 14 işyerine yapılan baskınlarda insan ticareti yapmak ve çete kurmak suçlarından gözaltına alınan zanlılar, sorgularının ardından dün gece yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon Adliyesi'ne sevkedildi.

Gece yarısına kadar süren duruşma sonucu, Türk vatandaşlığına geçmiş yabancı uyruklu kadınlar O.Ç., O.E. ve A.K. ile O.A., M.K., A.K., İ.T., İ.D., T.F., N.Ç., B.A., İ.A., İ.O., İ.C., K.F., Ö.O. ve C.O. tutuklanarak Trabzon Bahçecik Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Operasyonla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel