Fuarda neler olacak?

Konuyla ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Erkut Çelebi, “9 yıldan beri yapılan bir organizasyon bu yıl bunun meyvelerini alıyoruz. Ciddi bir çalışma

Fuarda neler olacak?

Konuyla ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Erkut Çelebi, “9 yıldan beri yapılan bir organizasyon bu yıl bunun meyvelerini alıyoruz. Ciddi bir çalışma var. Bu yıl fuarımız geçen yılın iki üç katı daha büyüklüğünde olacak. Bu fuar Türkiye’nin üçüncü büyük yapı fuarı olma özelliği taşıyor” dedi.

 

Evren Akbaba Sofuoğlu ise, fuarın 4 gün süreceğini belirterek, “Fuarda birbirinden güzel ve önemli markalar hazır bulunacak. Son model otomobillerde görücüye çıkacak. Bu yıl TTSO ile hazırladığımız çevre odalardan ziyaretçiler gelecek inşaat sektöründe mimarlar mühendisler ziyaret edecek. Gürcistan ve İran’dan konuklarımız olacak. Katılımcı firmalar bu ziyaretlerden olumlu neticeler alacak. Trabzon’da yapının hemen ardında yeni bir fuarı harekete geçireceğiz. 1-6 Haziran arasında otomotiv fuarı olacak. ADG olarak bu yıl yoğun bir yıl oldu. Cezayir, Fas, Libya ve Mısır da dünyada tek olan bir projeyi hayata geçirdik. Gemi fuarı gibi yüzen fuarı hayata geçirdik. Şu anda Libya’da da bir fuarımız var. Bütün ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl yapı firmaları çok güzel kampanya ve etkinliklerle hazırlandılar. Örneğin bir stant Pazar günü fuarı ziyaret eden ziyaretçilerin bilgilerini alacak ve yapacağı çekilişle bir şömine hediye edecek. Bunun gibi bir çok firma çeşitli aktivite ve etkinlikler düzenleyecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler