Fren yerine gaza basınca

Trabzon'da engelli otomobilini kullanan otopark görevlisi, elle kontrol edilen aracın kontrollerini şaşırınca, benzeri pek görülmeyen bir kazaya neden oldu. Otoparktan süratle geri geri çıkan otomobil, iki kişiyi adeta sıyırdıktan sonra, yolu aşarak bir b

Fren yerine gaza basınca

Trabzon'da engelli otomobilini kullanan otopark görevlisi, elle kontrol edilen aracın kontrollerini şaşırınca, benzeri pek görülmeyen bir kazaya neden oldu. Otoparktan süratle geri geri çıkan otomobil, iki kişiyi adeta sıyırdıktan sonra, yolu aşarak bir binanın demir kapısına çarparak durabildi.

Sabah saatlerinde Tapu Dairesi'ndeki bir iş için 61 EF 281 plakalı otomobili ile gelen 41 yaşındaki Erkan Ergenç, otomobili valilik otoparkına bıraktı. Otopark görevlisi 35 yaşındaki Turgut Topal bir süre sonra otomobilin yerini değiştirmek isteyince, ilginç kaza meydana geldi. Otoparktan süratle geri geri çıkan otomobil, döndükten sonra kaldırımda iki vatandaşa son anda çarpmaktan kurtularak yolun karşısına geçerek Trabzon Mili Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Merkez binası otoparkında bulunan 61 AK 400 plakalı otomobile, ardından da binanın depo olarak kullanılan bölümünün demir kapısına çarparak durabildi.

Engelli aracı olduğu için gaz ve fren kontrollerini şaşırması nedeniyle kazaya neden olduğu sanılan otopark görevlisi Turgut Topal, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. İlk tedavisinin ardından ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Biri resmi iki otomobilde ve depo giriş kapısında maddi hasarla atlatılan kaza sonrasında tepki gösteren araç sahibi bedensel engelli Erkan Ergen, otopark görevlisini aracı kullanmaması konusunda uyardığını söyledi. Yaşananlar Trabzon Valiliği güvenlik kameralara tarafından saniye saniye kayıt edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel