Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Trabzon Belediyesi Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının fotoğraf sanatını desteklemek, Trabzon'un kültürel değerlerini, varlıklarını ve güzelliklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirterek, ''Bu kapsamda üçüncüsünü düzenlediğimi

Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Trabzon Belediyesi Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının fotoğraf sanatını desteklemek, Trabzon'un kültürel değerlerini, varlıklarını ve güzelliklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirterek, ''Bu kapsamda üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışmaya çok sayıda fotoğraf sanatçısı katıldı.

Trabzon Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz'' dedi.

''Trabzon'da Yaşam'' konulu amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmaya en fazla 4 eserle katılım oldu. Fotoğrafların daha önce hiçbir yarışmada ödül almamasına dikkat edildi.

Yarışmaya Trabzon'un yanı sıra İstanbul, İzmir, Edirne, Erzincan, Ankara, Kütahya, Samsun'dan 56 fotoğrafçı 165 eser ile katıldı.

Yarışmada, birinciliği Osman Şişko, ikinciliği Fahrettin Şankaynağı ve üçüncülüğü de Muhammet Koç elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel