Forum Trabzon'da görüşme var

Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bir süre önce kiraların güncellenmesi isteğiyle kepenk kapatan iş yeri sahiplerinin, yönetimle 2009 yılı kira bedelleri için 15 Aralık'ta yapacağı görüşme Kurban Bayramı tatili nedeniyle 18 Aralık Perşembe günü

Forum Trabzon'da görüşme var

Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bir süre önce kiraların güncellenmesi isteğiyle kepenk kapatan iş yeri sahiplerinin, yönetimle 2009 yılı kira bedelleri için 15 Aralık'ta yapacağı görüşme Kurban Bayramı tatili nedeniyle 18 Aralık Perşembe gününe bırakıldı. Forum Alışveriş Merkezi İştirakçileri Derneği Başkanı Sedat Bozkurt, "Perşembe günü bize dönecekler. Belirlenecek kira bedellerine bakıp üyelerimizle hareket edeceğiz" dedi.

2009 yılı kiraları için Forum Trabzon'daki iş yeri sahipleri ile Multi Turkmall yönetimi arasında Aralık ayının 15'inde yapılması beklenen toplantı 18 Aralık 2008 Perşembe gününe ertelendi.

Forum Alışveriş Merkezi İştirakçileri Derneği Başkanı Sedat Bozkurt, yaptığı açıklamada, toplam 89 iş yeri sahibiyle kasım ayı ortalarına doğru küresel mali kriz nedeniyle kiraların güncellenmesi için iki gün süreyle kepenk kapatma eylemi yaptıklarını anımsatarak, "Bu eylem sonrası Kasım ve Aralık ayları için yüzde 15 ile yüzde 40 arasında değişen bir kira indirimi almıştık. Ancak 2009 yılı kira bedelleri için 15 Aralık'ta bir araya gelecektik. Ancak araya Kurban Bayramı tatili girdi. Multi Turkmall Yönetimi bize Perşembe günü döneceklerini söylediler. Biz de Perşembe gününü bekliyoruz. Bize sunulacak olan kira bedellerini üyelerimizle görüşüp duruma göre hareket edeceğiz. Şu an bir şey söylemek zor" dedi.

Bozkurt, iş yeri sahiplerinin beklentilerinin, ''ciro üzerinden kira'' olduğunu hatırlatırken, Multi Turkmall Yönetimi'nin iş yeri sahiplerine nasıl bir teklifle gideceği ise merak konusu oldu.
Öte yandan beklentilerin olmaması halinde Forum Trabzon'da en az 30 iş yerinin kapatma kararı alacağı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler