Fiskobirlikten İhracat Atılımı

FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Levent Ağca, yaşanan sıkıntıları aşabilmek için ihracata ağırlık vereceklerini söyledi.1980'li yıllara kadar ülke fındık ihracatının yüzde 79'unu yaparken, 1980'den sonra özel sektörün ağırlık göstermesiyle bu üstünlüğünü kaybeden

Fiskobirlikten İhracat Atılımı

FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Levent Ağca, yaşanan sıkıntıları aşabilmek için ihracata ağırlık vereceklerini söyledi.

1980'li yıllara kadar ülke fındık ihracatının yüzde 79'unu yaparken, 1980'den sonra özel sektörün ağırlık göstermesiyle bu üstünlüğünü kaybeden ve hiç ihracat yapamayacak noktaya gelen FİSKOBİRLİK, oluşturacağı pazarlama ağı ile ihracata damga vurmaya hazırlanıyor. FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Levent Ağca, her ne şart olursa olsun FİSKOBİRLİK'in sektörün sigortası olduğunu ve yerini kimsenin alamayacağını belirtti. 240 bin ortağı ile dünyanın en büyük üretici kurumu olduklarının altını çizen Ağca, "FİSKOBİRLİK yaşamalıdır. Nasıl başkaları yaşamak için her şeyi yapıyorsa ve kendilerine hak veriyorlarsa FİSKOBİRLİK de üreticisinin hakkını korumak ve ayakta kalmak için kendi doğrularını uygulayacaktır. Kriterimiz üreticinin yüzünün gülmesi, FİSKOBİRLİK'in yaşaması ve ülkeye çok fazla döviz girmesidir" dedi.

Artık bundan sonra ihracata yöneleceklerini ve pazarlama ağı kuracaklarını belirten Ağca, şöyle konuştu:
"Gelinen noktada FİSKOBİRLİK olarak artık ihracat yapacağız. Güçlü bir pazarlama ağımızla her şeyin daha iyi olması için mücadele edeceğiz. FİSKOBİRLİK tüm birimleriyle içinde olduğu durumu üreticisinden aldığı güçle pozitife çevirecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler