Fiskobirlik Fındık Bekliyor

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Trabzon Kooperatifi Müdürü Yavuz Atasoy, kurumlarının bugün 2007 ürünü fındığı almaya başladığını, ancak ortaklarından henüz kendilerine ürün getiren olmadığını söyledi.Atasoy,  yaptığı açıklamada, k

Fiskobirlik Fındık Bekliyor

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Trabzon Kooperatifi Müdürü Yavuz Atasoy, kurumlarının bugün 2007 ürünü fındığı almaya başladığını, ancak ortaklarından henüz kendilerine ürün getiren olmadığını söyledi.

Atasoy,  yaptığı açıklamada, kooperatiflerinin 2007 yılı ürünü almak için her türlü hazırlığını tamamladığını belirterek, ''Depo ve alım ekibi yönünden bir sıkıntımız yok. Bize başvuruda bulunup beyanname dolduran ortaklarımızın ürünlerini hemen teslim alabiliriz'' dedi.

Ortaklarının, alımların başlamasına rağmen henüz kendilerine ürün getirmediğini ifade eden Atasoy, ''İlimizin bazı bölümlerinde bir haftadır süren yağışlar, ortaklarımızın ürünlerini kurutamamasına neden oldu. Kurutulamayan ürünlerin teslimi de zaten yapılamıyor. Sanırım havaların açmasıyla kurutulacak ürünlerin teslimi, bu hafta içerisinde başlar'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel