Fırtına Deresinde yeni bir heyecan

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan bir rafting tesisi tarafından hizmete sunulan Hydro Bronc isimli su sporu görücüye çıktı. Son derece güvenli olan bu spor ile azgın sularda kilometrelerce seyredilebiliyor.Konuyla ilgili açıklama yapan ve Nehir Kafesi'ni

Fırtına Deresinde yeni bir heyecan

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan bir rafting tesisi tarafından hizmete sunulan Hydro Bronc isimli su sporu görücüye çıktı. Son derece güvenli olan bu spor ile azgın sularda kilometrelerce seyredilebiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan ve Nehir Kafesi'ni Fırtına Vadisi'ne getiren Muhittin Yarıcı isimli girişimci, Hydro Bronc'un dünyada sadece Kanada ve Yeni Zelanda'da yapılan bir spor olduğunu ve artık Türkiye'de de bu sporun yayılması için ilk adımın atıldığını belirtti.

Çok heyecanlı ve son derece keyif verici bir spor olduğunu belirten Yarıcı, şöyle konuştu:

"Kafesin içerisine giriyorsunuz ve kendinizi emniyet kemerleri ile bağlayarak tek başınıza fırtınanın azgın sularına atıyorsunuz. Son derece güvenli ve bir o kadar da adrenalini yüksek bir spor olduğu için son dönemlerde dünyada oldukça ilgi görmeye başladı. Raftingden bile daha heyecanlı olan bu spor artık Türkiye'de de başlamış oldu. Bu heyecanı ve adrenalini yaşamak isteyenleri Fırtına'ya bekliyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel