Fırtına balıkçıya mola verdirdi

Saatte hızı zaman zaman 45 kilometreyi bulan fırtına ve olumsuz hava şartları nedeniyle Sinop açıklarında avlanan çok sayıda balıkçı teknesi, Sinop Limanı'na demirledi. Fırtınayla birlikte Samsun, Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize illerinden çok sayıda balık

Fırtına balıkçıya mola verdirdi
Saatte hızı zaman zaman 45 kilometreyi bulan fırtına ve olumsuz hava şartları nedeniyle Sinop açıklarında avlanan çok sayıda balıkçı teknesi, Sinop Limanı'na demirledi.

Fırtınayla birlikte Samsun, Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize illerinden çok sayıda balıkçı Sinop Limanı'nda istirahate çekildi. Balıkçılar boş zamanlarını av sırasında zarar gören ağlarını onarmakla geçiriyor.

Samsunlu 32 yaşındaki balıkçı Erkan Öner, fırtına nedeniyle Sinop Limanı'na demirlediklerini, iki gün süreceği tahmin edilen fırtınanın ardından tekrar denize açılacaklarını söyledi.

Örnek, şu an fırtına nedeniyle tekneyi Sinop İskelesi'ne bağladıklarını belirterek "Denizde balıkçılık daha başlamadı diyebiliriz. Bu ayın sonuna doğru sezonun tam anlamıyla başlamasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler