Fındık hırsızlığına 17 gözaltı

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkeze bağlı Aksu köyünde TMO'nun kiraladığı depolardan fındık hırsızlığı yapıldığı istihbaratı üzerine jandarma ekipleri operasyon düzenledi.Operasyon sonucunda, suç işlemek

Fındık hırsızlığına 17 gözaltı

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkeze bağlı Aksu köyünde TMO'nun kiraladığı depolardan fındık hırsızlığı yapıldığı istihbaratı üzerine jandarma ekipleri operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda, suç işlemek amacıyla örgüt kurarak fındık hırsızlığı yaptıkları tespit edilen S.S ile İ.Y, M.G, A.Y, L.Y, R.T, G.Y, S.Y, N.Y ve F.E. suçüstü yakalandı.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri olayla ilgili M.G, B.S, Ş.A, B.A, E.S, O.K ve H.M'yi de gözaltına aldı.

Operasyonda hırsızlıkta kullanıldığı iddia edilen 2 minibüse el konuldu. Zanlılara ait ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ve kuru sıkı tabanca ile hırsızlıkta kullanılan çeşitli araç ve gereç de ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin TMO'ya ait fındık deposu kayıtlarında yaptıkları incelemelerde, piyasa değeri yaklaşık 4 milyon 250 bin lira olan tahminen 773 bin 359 kilo fındığın çalınmış olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan kişilerin il jandarma komutanlığında sorgularına başlandığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel