Fenerbahçeli olmama rağmen...

5 günlük Rize gezisini tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan helikopterle Trabzon’a geldi. Saat 17.45 sularında Trabzon'a geldi.

Fenerbahçeli olmama rağmen...

5 günlük Rize gezisini tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan helikopterle Trabzon’a geldi. Saat 17.45 sularında Trabzon'a gelen Başbakan yoğun güvenlik önlemleriyle karşılandı.

Başbakan Erdoğan helikopterden idndikten sonra Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine hareket etti.

Başbakan Erdoğan Trabzonspor tesislerine geldiğinde idman yapmakta olan futbolcular idmanı bitirerek yönetime ait binada Başbakan'ın yanına gittiler.

Başbakan Erdoğan Trabzonspor kulübünden ayrıldığı esnada çıkışta taraftarların yoğun tezahüratlarına karşı durarak arabadan indi. Ve şunları söyledi;

“Sizi tebrik ediyorum Trabzonspor’a da başarılar diliyorum. Birlik ve beraberliğiniz akşamki maçta olduğu gibi daim olsun. Fenerbahçeli olmama rağmen ne Fenerbahçe’ye ne Galatasaray’a  ne de Beşiktaş’a  ziyaret gerçekleştirmedim. Süper lig düzeyinde sadece Trabzonspor’u ziyaret ettim. Başka hiçbir takımı ziyaret etmedim. Ve tekrar başarılar diliyorum.”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu konuşmasının ardından aracına binerek havaalanına gitti. Trabzon Havalimanı'nda kendisini Vali Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile partililer uğurladı. Erdoğan, beraberindeki eşi Emine kızı Sümeyye Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte Havaalanında onu bekleyen Türkiye Cumhuriyeti  ATA uçağına binerek Trabzon’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel