Faruk Kanca destek istemek için sahaya indi

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adaylarından Faruk Kanca, beraberinde bir çok Sivil Toplum Örgüt Başkanlarıyla birlikte halka inerek destek istedi.Trabzon’un, Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kanca ve beraber

Faruk Kanca destek istemek için sahaya indi

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adaylarından Faruk Kanca, beraberinde bir çok Sivil Toplum Örgüt Başkanlarıyla birlikte halka inerek destek istedi.

Trabzon’un, Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kanca ve beraberindekilere, vatandaşların ilgisi de yoğun ve sıcak oldu.

Halkın kendisine göstermiş olduğu teveccühe karşılık vermenin boynunun borcu olacağını belirten Kanca, aday olup seçimi kazandıkları taktirde, vatandaşlarla daima iç içe olup, onların sorunlarını yerinde dinleyip yardımcı olmaya çalışacağının sözünü vererek destek istedi.

Çalışmalarını titizlikle yürüten Kanca, “Trabzon’umuz ve insanımızın emrinde olacağım” diyerek, Ak Belediyecilikle birlikte yenilenmekte olan Trabzon’un vizyonuna katkı sağlamak, insanların dertleriyle bire bir ilgilenmek ve toplumsal çözümlerin anahtarı olabilmenin mücadelesini vereceği belirterek şunları söyledi:” Halkımızla, gerek spor gerekse siyaset geçmişi olan bir kardeşleri olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlikte olmaya devam edeceğim.  Ben ve arkadaşlarım, vatandaşlarımız dertleriyle dertlenip, sevinçlerini de birlikte paylaşacağız. Sıkmadık el, çalmadığımız kapı bırakmayacağız. Allah, bize bu kutsal görevi yapmayı nasip ederse, elimizi hiçbir zaman taşın altından çıkarmayacağız. Ak Belediyeciliğin farkını yaşayan halkımızın karşısına, kentimizin vizyonuna katkı sağlayacak yeni projelerle çıkacağız. Çünkü köklü bir tarihi geçmişe sahip kentimiz, hizmetlerin en iyisi ve lüksünü hak ediyor” dedi.

TOKİ’nin 5 vizyon projesinden biri olarak gösterilen Akyazı projesinin de baş mimarı olarak bilinen Kanca,” yeni projelerin, kentin vizyonuna katkı sağlayacağı gibi, beraberinde yeni iş alanlarını da ortaya çıkaracağını” söyledi. Kanca:”Her yeni proje; beraberinde yeni iş sahalarını, yeni iş sahaları ise istihdam kapılarını, istihdam kapıları ise mutluluğun kilidini açacaktır” ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri esnasında esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kanca’ya yönelik, halkın tepkisi de bir o kadar sıcak oldu. Bir vatandaş, “sen Trabzon’un öz evladısın. Bu kent için çok çalıştın. Seni, daha fazla yormamaları lazım. Henüz misyonun bitmedi. Bu kente verebilecek olduğun daha çok şeylerin olacaktır. Bu görev sana yakışır” sözleri karşısında duygulanan Kanca, “ Allah izin eder bu hizmet imkanı ben ve arkadaşlarıma tanındığı taktirde, doğup büyüdüğüm bu kente hizmet etmek, Demokratik bir yönetim anlayışı il, hiçbir ayrım yapmaksızın, insanlarımızın tamamına eşit hizmet sunarak, tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız” dedi.

Görev ve sorumluluk bilinciyle tüm Trabzon’u kucaklayacaklarını belirten Kanca, “halkımız, Genel Merkezimiz ve Teşkilatımız Adaylığımı uygun gördükleri taktirde, ben ve çalışma arkadaşlarım, milletimiz için sorun değil; çözüm üreten, zorlaştıran değil; kolaylaştıran bir ‘sosyal belediyecilik’ vizyonu ortaya koyacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

dsc08065.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler