EYOF parkına yoğun ilgi

Trabzon Belediyesi tarafından yaptırılan ve Kurban Bayramı’nda hizmete açılan EYOF Hatıra Parkı’na girişte gelin ve damatla karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, memnuniyetini dile getirdi.Gelin damat ve yakınları ile sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretçile

EYOF parkına yoğun ilgi

Trabzon Belediyesi tarafından yaptırılan ve Kurban Bayramı’nda hizmete açılan EYOF Hatıra Parkı’na girişte gelin ve damatla karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, memnuniyetini dile getirdi.

Gelin damat ve yakınları ile sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretçilere parkla ilgili görüşlerini sordu. Vatandaşlar ise, “Trabzon’a gerçekten çok güzel ve bölgede örnek teşkil edecek bir park kazandırttınız. Bu parka fırsat buldukça geliyoruz. Yakınlarımızın düğünleri olduğunda fotoğraflarını da burada çektirtiyoruz. Çünkü böyle bir görüntüyü buranın dışında ancak fotoğraflarda bulabiliriz. Bu hizmeti bizlere sunduğunuz için Allah sizden razı olsun” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu evlenecek çifte mutluluklar dileğinde bulunarak, “Ben sizleri buralarda görünce çok mutlu oluyorum. Allah sizlere bir ömür boyu mutluluklar nasip eylesin” diye konuştu.

VATANDAŞLARIN MASALARINA ÇAY MİSAFİRİ OLDU

Daha sonra EYOF Parkı’na gelen aileleri ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu gittiği masalarda çay davetini geri çevirmeyerek vatandaşların sofralarına misafir oldu.
Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşlara EYOF Parkı ile ilgili bilgiler vererek, “Bu alan 30 bin m2 büyüklüğünde. Buraya Eyof parkı denmesinin sebebi de şehrimizde 2011 yılında gerçekleştirilen olimpiyatların hatırası olarak katılan 49 avrupa ülkesini temsilen birer ağaç yer alıyor. Ayrıca Türk Japon dostluğu münasebetiyle belli bir alan japon parklarının özelliğini taşıyor, bazı bölümler Osmanlı Türk mimarisinin örneklerini taşıyor. Ortak nokta tüm dünya ülkelerinin ortak barışını ve kardeşliğini simgeliyor. Buranın işletmesini de Trabzon Belediyesi yapıyor. Vatandaşlarımız rahatça gelsin buradan faydalansın diye. Çay içmek isteyenler içinde çayı 50 kuruştan veriyoruz. Zamanla buradaki hizmet fonksiyonlarını da arttıracağız” ifadelerine yer verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretleri sırasında karşısına çıkan çocuklara da oyuncak hediye edip çikolata ikram etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel