Evinin Çatısında Esrar Üretti

Samsun'da, evinin çatısında yetiştirdiği dişi Hint kenevirinden esrar ürettiği iddia edilen bir kişi, polisin baskını sonucu yakalandı.Alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro

Evinin Çatısında Esrar Üretti

Samsun'da, evinin çatısında yetiştirdiği dişi Hint kenevirinden esrar ürettiği iddia edilen bir kişi, polisin baskını sonucu yakalandı.

Alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Fatih Mahallesi'nde bulunan Musa A'ya (39) ait eve operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada 300 gram kubar esrar, evin çatısında ise saksılara dikili esrar yapımında kullanılan 19 kök dişi Hint keneviri ele geçti. Olayla ilgili Musa A., gözaltına alındı. Musa A'nın esrarı evinin çatısında yetiştirdiği dişi Hint kenevirinden elde ettiği öğrenildi. Soruşturma
sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler