Evi yandı, kızı ortadan kayboldu!

Demirtaş, "Evimi kızım 14 yaşındaki Ayşenur Demirtaş'ın yaktığı iddia edildi. Bu nedenle de kızım evden kaçtı. Ben kızımın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum" dedi.Sinop’un Türkeli İlçesi'ne bağlı Akcabük Köyü'nde 14 yaşındaki Ayşenur Demirtaş, geçen Ha

Evi yandı, kızı ortadan kayboldu!

Demirtaş, "Evimi kızım 14 yaşındaki Ayşenur Demirtaş'ın yaktığı iddia edildi. Bu nedenle de kızım evden kaçtı. Ben kızımın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum" dedi.

Sinop’un Türkeli İlçesi'ne bağlı Akcabük Köyü'nde 14 yaşındaki Ayşenur Demirtaş, geçen Haziran ayında babası Ramazan Demirtaş'dan ayrı olan ve İstanbul'da yaşayan annesinin yanına gitmek istedi. Ancak babası izin vermedi. Bunun üzerine iddiaya göre Ayşenur Demirtaş evi yakıp kaçtı.

Yangında tüm eşyaları yanan evinin büyük bir bölümü hasar gören 7 çocuk babası Ramazan Demirtaş şunları anlattı:

"Ben ilçe merkezinde boyacılık yaparak geçimimi sağlıyorum. Evim yandı. Evi kızımın yaktığını söylediler. Bu durumu jandarmaya bildirdim. Jandarma gelip incelemelerde bulundu. Yangında her şeyimizi kaybettik. Türkeli Kaymakamlığı bize gereken ilgili ve yakınlığı gösterdi. Kaymakamlık tarafından Akcabük köyü İlköğretim Okulu lojmanına yerleştirdik. Geçici olarak bize temin edilen okul lojmanında kalıyoruz. Yarın okullar açıldığında ne yapacağız?"

'KIZIMIN YAKTIĞINA İNANMIYORUM'

Evi kızının yaktığına inanmadığını söyleyen Ramazan Demirtaş, "Yangın sonrası jandarma ekipleri evi yakanlarla ilgili soruşturma başlattı. Evi kızımın yaktığını düşünüyorlar. Böyle birşey olacağına ben inanmıyorum. Kızım neden evimizi yakıp ortadan kaybolsun. Şu anda kızım evi terk ederek ortadan kayboldu. Kızımın durumundan endişe ediyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler