Ev kiralamaya gitti tacize uğradı

Olay, Samsun'un Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ç. (19) adlı genç kadın, kiralık ev bulmak için emlakçıya gitti. Emlakçı olduğu belirtilen K.K. (52) ile birlikte kiralayacağı evi gezen S.Ç., bu sırada şahsın kendisine ell
Ev kiralamaya gitti tacize uğradı
Olay, Samsun'un Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, S.Ç. (19) adlı genç kadın, kiralık ev bulmak için emlakçıya gitti. Emlakçı olduğu belirtilen K.K. (52) ile birlikte kiralayacağı evi gezen S.Ç., bu sırada şahsın kendisine elle ve sözle tacizde bulunduğunu iddia ederek polise şikayette bulundu. Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan K.K., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen K.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir