Esnaftan Mehmet Çelik'e teşekkür

AK Parti Ortahisar Belediye başkan Aday Adayı Mehmet çelik, Beşirli Mahallesinde vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulundu. Hafta sonu yapılan temayül yoklamasından oldukça moralli çıkan Çelik, bire bir yüz yüze görüşmeyi önemsediğini belirterek:“Bu süreçte s

Esnaftan Mehmet Çelik'e teşekkür

AK Parti Ortahisar Belediye başkan Aday Adayı Mehmet çelik, Beşirli Mahallesinde vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulundu. Hafta sonu yapılan temayül yoklamasından oldukça moralli çıkan Çelik, bire bir yüz yüze görüşmeyi önemsediğini belirterek:

“Bu süreçte sıkılmadık el, dinlenmedik insan bırakmamayı hedefliyoruz. En büyük amaçlarımdan bir tanesi ailem olan Trabzon şehrinin halkı ve esnafı yani yaşayan insanlara en iyi hizmeti sunmayı hedeflediğimi anlatıyorum” dedi.  Çelik, ziyaretleri esnasında 2 Nolu Beşirli Mahallesi Muhtarı Hayri Berber’i makamında ziyaret ederek, Beşirli’nin genel sorunlarını Muhtar Berber’den dinleyerek kayır altına aldı. Çelik, “Hizmet, inanç işidir. Trabzon’un değerleriyle yola çıktık. Trabzon’umuzun tarihi, kültürel dokusuna sahip çıkacağız. Trabzon’un turizminin canlanması açısından elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ortahisar İlçesindeki turizmin kapalı kutularını gün yüzüne çıkartarak, yerli ve yabancı turistleri Uzungöl, Sümela’nın yanında Ortahisar İlçemize de çekeceğiz” diye konuştu.

Esnaf ve Vatandaşlar ise, Çelik’in ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederek, “Aday adaylığı sürecinde bu kadar hizmet aşkıyla dolu olan birisini ilk defa gördük. Bire bir bizi ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bizleri dinlemesi, sorunlarımızı kayıt altına alması çok önemli. Kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz” dediler. Çelik, ziyaretler kapsamında Beşirli Dolmuş Durağını da ziyaret ederek, Durak Başkanı Serkan Selim ile şoför esnafıyla bir araya gelerek şoför esnafının sıkıntılarını da dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel