Esnafın halinden esnaf anlar

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, esnaf ve vatandaş ziyaretini hız kesmeden sürdürüyor. Çelik, Tabakhane ve Hacıkasım mevkiinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, belediyecilik noktasında fikir alışverişinde bulundu. Çelik

Esnafın halinden esnaf anlar
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, esnaf ve vatandaş ziyaretini hız kesmeden sürdürüyor.
 
Çelik, Tabakhane ve Hacıkasım mevkiinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, belediyecilik noktasında fikir alışverişinde bulundu. Çelik kendisinin de ticaret ile uğraştığını belirterek “Trabzon şehrinde yaşayan insanları ailem gibi görüyorum. Bende ticaret ile uğraşan bir esnafım. Doğal olarak esnafın, vatandaşın halinden esnaf biri anlar. En büyük destekçilerim Trabzon esnaf ve vatandaşlar olacaktır.
 
Bizler asla ben değil biz diyerek ekip halinde çalışıyoruz. Sorunları bire bir yerinde esnaf ve vatandaşlardan, muhtarlarımızdan dinleyerek kaydediyoruz. Hiçbir insanı kırmadan dökmeden onların hayır dualarına ve desteklerine ihtiyacımız var ”dedi.
 
Göçü esnafımız önlüyor
 
Çelik “Ben Trabzon’un siyasetinde, ekonomisinde, sporunda, kültüründe var olan bir kardeşinizim. Bende ticaretle uğraşan bir esnaf kardeşinizim. Beni en iyi esnaf ve vatandaşlar anlar. Trabzon’un ekonomisine can vererek bu şehirde göçü kim ne derse desin esnafımız önlüyor. Çünkü birden fazla insana iş aş vererek burada durmasını barınmasını sağlıyorlar. Bu yüzden esnaflarımıza duacıyız müteşekkiliz. Esnafımız ne kadar güçlü olursa, bir den fazla insan çalıştırır. Bu da bizleri çok mutlu eder. Esnaf ve vatandaşlarımıza sırt çevirmeden, onları dinleyerek, beraber sorunları gidererek, beraber hareket ederek bu hizmet yarışında varız” diye konuştu
 
Gurur duyduk
 
Esnaf ve vatandaşlar aday adaylığı sürecinde olan Mehmet Çelik’e nezaket edip, aday  adaylığı sürecinde bu denli esnaf ve vatandaşı önemsediği için gurur verici olduğunu dile getirerek, bu kutlu hizmet davasında başarılar dilediler.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel