Erzurum'da mahkum firar etti

Edinilen bilgiye göre, Erzurum yarı açık cezaevinde "Adam öldürmeye teşebbüs" suçundan yatmakta olan Tekin Taş adlı hükümlü, dün saat 20.20 sıralarında firar etti. Firar olayının saat 22.00 sıralarında fark edilmesi üzerine güvenlik güçlerine bilgi verild

Erzurum'da mahkum firar etti

Edinilen bilgiye göre, Erzurum yarı açık cezaevinde "Adam öldürmeye teşebbüs" suçundan yatmakta olan Tekin Taş adlı hükümlü, dün saat 20.20 sıralarında firar etti.

Firar olayının saat 22.00 sıralarında fark edilmesi üzerine güvenlik güçlerine bilgi verildi. Bu bilgi üzerine Erzurum'da polis ve jandarma alarma geçti. Şehrin giriş ve çıkışları tutulurken, tren garında ve otobüs terminalinde denetimler sıklaştırıldı. Cezaevi firarisi Tekin Taş'ın Kars Sarıkamış nüfusuna kayıtlı olduğu ve 1975 doğumlu olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel