Eren'i satmadık, satmayız!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yaklaşırken, haber61'e konuşan Coşkun Kahraman, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren'i desteklediklerini ifade ederek, “Eskiden TTSO'da 1 katta çalışma vardı, şimdi 7 katta ayrı birim çalışıyor, ticaret odasın

Eren'i satmadık, satmayız!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yaklaşırken, haber61'e konuşan Coşkun Kahraman, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren'i desteklediklerini ifade ederek, “Eskiden TTSO'da 1 katta çalışma vardı, şimdi 7 katta ayrı birim çalışıyor, ticaret odasını eleştirenler takip etmeyenlerdir” dedi.


16. meslek gurubunda tek liste seçime girmeye hazırlandıklarını belirten Coşkun Kahraman, “Tek liste çalışması var. Grubumuzda bir önceki yönetimde ben vardım, yönetim kurulu üyesiydim, Nevzat Şakar vardı. Nevzat Bey sağlık nedenlerinden dolayı bırakacak, onun yerine bir başka arkadaşımız gelecek ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Kahraman, “Yönümüz oluştuktan sonra nasıl bir tablo ortaya çıkacak onu bilmiyoruz. Ancak yeni bir oluşum olur da bize de burada bir görev verilirse görevden kaçmayız” dedi.



"NANKÖRLÜK OLUR"
Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarının yetersiz bulunmasını nankörlük olarak değerlendiren Kahraman, “Şadan Eren, 9 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor. Ben bu 9 yılın son 4 yılında varım. Şadan Bey'le çalışmaktan son derece memnunum.

Hatta çalışmalarını hayretle izliyorum. Çünkü bütün mesaisini, çalışmalarını, zamanını TTSO'a ayırıyor. Çalışmalarına destek verdiğim gibi, tekrar aday olması söz konusu olursa destek vereceğimi bilmenizi isterim. Benim olduğum dönem içinde 50'ye yakın çalışma yapıldı. Bunların bir çoğu dış ülkelerle oldu. Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerle yaptığımız toplantılar var. Odamız çok eskiye göre bakıldığında çok önemli işlere imza atmıştır. İnsanların bu çalışmaları gözardı etmemesi lazım. Ticaret Odasında eskiden 1 katta çalışma vardı. Şimdi 7 katında 7 ayrı birim, esnafına, işverene, işçisine destek olmaya çalışıyor.
Ticaret Odası'nın yetersiz kaldığını belirtmek, açıkça nankörlük olur. Bunları söyleyenlerin ticaret odasını yakından takip etmediğini söylemek gerekir. Bütün yönetim kurulu arkadaşlarımız, bütün mesailerimizi Şadan Bey'in doğrultusunda Ticaret Odası'na harcıyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır. Ticaret Odası o kadar yükseldi ki artık herkes burayı ister oldu. Görüyorsunuz 35 grubun çoğunda en az 2 liste var. Maalesef insanlar ticaret odasını çok fazla takip etmiyor. Toplantılara 2 bin, 3 bin davetiye dağıtıyoruz. Ama gelen sayısı 100'ü geçmiyor” şeklinde konuştu.

Kahraman, “Bazı yayın organlarında Şadan Bey'in karşısında olduğumuz gibi yorumlar var, bunlar gerçeği yansıtmıyor, biz Şadan Bey'le birlikteyiz. 30 yıllık bir dostluğumuz var, bunu ticaret odası pekiştirdi kabul ediyorum. Hiçbir zaman çalıştığımız arkadaşlarımızı satmadık satmayız” sözlerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler