Eren mi? Ulusoy mu?

Seçim öncesi Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un yerel basın kuruluşlarında yer alan açıklamaları ile başlayan ve dün yapılan seçim esnasında açıkca gözlenen Ulusoy-Eren çekişmesinin galibi kim olacak? Dün yapılan TTSO seçimleri sonucu Meclise girmeye hak

Eren mi? Ulusoy mu?

Seçim öncesi Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un yerel basın kuruluşlarında yer alan açıklamaları ile başlayan ve dün yapılan seçim esnasında açıkca gözlenen Ulusoy-Eren çekişmesinin galibi kim olacak?

 

Dün yapılan TTSO seçimleri sonucu Meclise girmeye hak kazanan üyeler belli oldu.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyeleri 35 gurupta meslek komitesi seçimlerini tamamladı. Yapılan seçimlerde Trabzon Ticaret Odası Meclisinde görev alacak 94 üyenin bir çoğu değişti.

 

Seçim sonuçlarına göre oluşturulacak Yönetim  Kurulu ve Meclis Başkanlığı için de ayrı bir çekişme yaşanacak.

 

TTSO'da yapılacak Meclis Başkanlığı için adı geçen Ali Osman Ulusoy ve Şadan Eren arasındaki yarışta, Şadan Eren'in daha şanslı olduğu iddia ediliyor.

 

Meclise girmeye hak kazanan 94 kişilik listenin 60-65'inin  Eren'i destekleyecek üyelerden olması, Ali Osman Ulusoy'u  zora soktuğu ifade ediliyor.  Gelişmeler karşısında Ali Osman Ulusoy'un kurmayları ile durum değerlendirmesi yapacağı ve Meclis Başkan adayı olup-olmama konusunda kararını vereceği iddia ediliyor.

 

Seçimlerde Ali Osman Ulusoy tarafından desteklenen MÜSİAD ve TUSKON'a bağlı yaklaşık 15-20 civarında iş adamının Meclise girebilmesi, farklı çevrelerde büyük başarı olarak nitelendirilirken, Ali Osman Ulusoy'un bu sayıyı yeterli görmediği de kulislerden sızan bilgiler arasında…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel