Eren, gördüklerinden memnun

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım aşamasında olan işletmelerin Trabzon ekonomisi için büyük önem arz ettiğini belirterek, bölgeye olan ilginin artmasından v

Eren, gördüklerinden memnun

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım aşamasında olan işletmelerin Trabzon ekonomisi için büyük önem arz ettiğini belirterek, bölgeye olan ilginin artmasından ve sanayinin gelişmesi için öncelikli seçenek olarak gördükleri organize sanayi bölgelerinin gelişmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi.


Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde müteşebbislere sunulan yerlerin dolduğunu kaydeden Eren “Valimiz, odamız , Beşikdüzü Belediye Başkanımız tarafından bölge içinde yeni parsel üretmek amacıyla bir çalışma başlattık. Bu çalışma doğrultusunda, Sağlık Bakanlığı ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yapılan girişimlerle ilk etapta Organize Sanayi Bölgesi'nde orman alanına komşu parsellerde sağlık koruma bandı mesafesinin daraltılması sağlandı.

Sağlık koruma bandının daraltılması ve diğer uygun alanların ilavesi ile beraber Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 40 bin metrekare alana sahip 8 adet yeni sanayi parseli üretildi. Bölgede üretilen yeni parseller Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne yapılacak müracaatlar doğrultusunda firmalara tahsis edilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler