Erdoğan Bayraktar'dan karşılama tepkisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da partisinin düzenlediği bayramlaşma etkiliği öncesinde konfeti atılarak karşılanmasına tepki gösterdi, "Bunlar hoş şeyler değil" dedi.Bakan Erdoğan Bayraktar, parti teşkilatınca düzenlenen bayramlaşm

Erdoğan Bayraktar'dan karşılama tepkisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da partisinin düzenlediği bayramlaşma etkiliği öncesinde konfeti atılarak karşılanmasına tepki gösterdi, "Bunlar hoş şeyler değil" dedi.

Bakan Erdoğan Bayraktar, parti teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma töreni için geldiği Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi binası dışında partililer ve Gençlik Kolları üyelerince karşılandı. Kültür Merkezi'ne girişi öncesinde patlayıcılarla konfetiler atılmasına tepki gösteren Bakan Bayraktar, "Bunlar hoş şeyler değil” dedikten sonra salona geçti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Faruk Özak, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çok sayıda partili ile vatandaşların katıldığı etkinlikte konuşan Bakan Bayraktar, “Her günümüz bayram olsun. Her günümüz mutlu ve huzurlu olsun. Kurban bayramı sabırdır, teslimiyettir, paylaşmaktır. Hepinizin bayramı kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Bayraktar ve milletvekilleri salonda bulunanlarla tek tek bayramlaştı.

58d0c3b71e514295e29a504afe5f8cc1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel