“Engelsiz Duyarlılık Toplantıları” devam ediyor.

Trabzon Valiliği koordinasyonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ÖDES programı kapsamında desteklenen ve Trabzon Ticaret Borsası tarafından yürütülen “Engelsiz Duyarlılık İçin El Ele” projesinin “Engelsiz Duyarlılık Toplantıları” devam ed

“Engelsiz Duyarlılık Toplantıları” devam ediyor.
Trabzon Valiliği koordinasyonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ÖDES programı kapsamında desteklenen ve Trabzon Ticaret Borsası tarafından yürütülen “Engelsiz Duyarlılık İçin El Ele” projesinin “Engelsiz Duyarlılık Toplantıları” devam ediyor. 
Engelli birey ve ailelerine eğitim hizmeti verilmesi ve toplumun engellilerle diyaloğa teşvik edilmesi suretiyle engelli birey ailelerinin bilinçlendirilmesine ve toplumun engellilik konusunda bilinç düzeyi ile duyarlılığının arttırılmasına katkı sağlayan projede toplumun her kesiminin bir araya getirilmesi amaçlanıyor.
 
Akçaabat  Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de katıldı. Toplantıda aileler; çocuklarının zihinsel, fiziksel ve sosyal iletişim becerilerinin ev ortamında geliştirilmesine ve iş hayatına hazırlanmasına nasıl katkı sağlayacakları konusunda bilinçlendirildiler. Ailelere işletmede kullanılan araçları nasıl tanıtabilecekleri  ve işletmelerle çocuklarının diyalog kurmasını teşvik edici tavsiyelerde bulunuldu. 
 
Toplantı sonunda Ulusoy ve Türkmen’e TTB Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Şükrü Erüz tarafından projeye desteklerinden dolayı  plaket verildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler